mie. apr. 8th, 2020

1000 de zile fără nicio criză datorită uleiului de canabis

Please support my work by sharing:

Alexis Bortell a suferit din cauza convulsiilor din cauza unei forme severe de epilepsie încă de la o vârstă fragedă. Ea și familia ei au încercat tot ce se putea, de la medicamente la medici însă nimic nu părea să ajute. Asta până când familia a aflat de uleiul de canabis și s-a decis că trebuie să se mute din Texas în Colorado, pentru ca Alexis să-și poată trata starea cu canabis, mai exact cu ulei de canabis cu un raport de 22:1 CBD/THC. Schimbarea a fost semnificativă, iar acum Alexis a ajuns la aproape 1000 de zile pe acest tratament fără nicio criză.

“Vrea să fie ca toți ceilalți”, a spus tatăl lui Alexis, Dean Bortell. „Vrea să fie liberă, vrea să se poată trata ‘acasă’. Nu vrea să-i fie teamă că eu sau mama ei vom intra în închisoare pentru faptul că acest tratament nu este legal în Texas.”

Alexis, în vârstă de 12 ani, a lansat cu ajutorul familiei o campanie de legalizare a canabisului medical în întreaga țară. Alexis Bortell a spus că ea și familia ei nu au avut de ales decât să se mute din casa lor din Texas în Colorado pentru a se putea trata legal cu ulei de canabis. Familia ei și alți cetățeni ai Texasului au dat în judecată procurorul general Jeff Sessions și Administrația pentru controlul drogurilor (DEA) într-un caz în curs de a reprograma și a putea legaliza integral canabisul.

„De când am început acest tratament cu canabis n-am mai avut nicio criză, mai exact de 974 de zile. Deci nu văd de ce acest tratament nu poate fi legal în întreaga țară și disponibilă pentru noi toți”, a declarat Alexis.

video

Site oficial: alexisbortell.com

Please support my work by sharing: