Actrița Bella Thorne & Glass House Group a lansat un brand nou cu produse din canabis, Forbidden Flowers

Bella, pasionată de canabis, întruchipează spiritul liber creativ, captivant și rebel al mărcii.

Bella Thorne, artistă, actriță, regizor, antreprenoare și pasionată de canabis, și-a unit forțele cu Glass House Group, una dintre cele mai renumite companii cu produse din canabis și cânepă, lansează Forbidden Flowers, un nou brand cu produse din canabis.

Lansarea inițială a început cu un tur “Forbidden Flowers Tour”, care va dura șapte săptămâni. A început joi, 10 octombrie 2019, pe pagina Instagram @forbiddenxflowers, prima locație de vânzare cu amănuntul, unde consumatorii au putut achiziționa produse. În fiecare zi de joi, la ora 10:00 până pe data de 21 noiembrie 2019, pagina de Instagram va dezvălui o nouă locație de vânzare cu amănuntul în California, unde produsele Forbidden Flowers pot fi achiziționate.

„M-am luptat cu anxietatea mulți ani, iar canabisul a fost singura sursă pe care am găsit-o utilă pentru a scăpa de această stare. Datorită canabisului, am reușit să fac față anxietății într-un mod natural”, a spus artista Bella Thorne.

„Am petrecut foarte mult timp cu Bella și am făcut să o cunoaștem și să o înțelegem ca individ înainte de a ne crea brandul împreună”, a declarat Groovy Singh, directorul de marketing al Glass House Group. „Direcția ei creativă despre Forbidden Flowers a fost absolut artistică și impresionantă. Suntem mândri să ne unim forțele cu Bella în realizarea acestui brand sexy, ispititor, de înaltă calitate, care întruchipează spiritul ei captivant”.

Bella a lucrat în secret cu Glass House Group pentru a crea Forbidden Flowers, ​​care își propune să le ofere consumatorilor de canabis produse de înaltă calitate. Pe lângă produsele de uz recreațional, Bella oferă și produse din CBD.

„Întreaga linie de produse oferite de noi sunt din recolte proprii”, a spus președintele Glass House Group, Graham Farrar. „Am adus soiuri speciale pe care le-am crescut pentru Bella și suntem siguri că atât clienții noștri cât și noii consumatori vor iubi aceste linii noi de produse”.


Media Contacts:
Glass House Group
Powerplant Global Strategies
Ellen Mellody
[email protected]
570-209-2947

Bella Thorne
Shannon Barr
CEO/Owner
[email protected]
424-230-8220-main
424-230-8233-direct


Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOTUL DESPRE CANABIS

Intrând pe siteul www.comunitateaprocanabis.info certificați faptul că ați împlinit vârsta de 18 ani. Acest website oferă informații despre canabis.

Comunitatea Pro Canabis 2008-2019