Am scăpat de durerile de șold cu ulei de canabis

223 Views

Un tânăr din România a apelat la un tratament cu ulei de canabis după ce nu mai suporta durerile de șold. Tânărul clujean suferea de coxartroză de ceva timp și cum durerile erau din ce în ce mai mari a început să nu mai poate mișca un metru fără să nu simtă dureri groaznice.

Coxartroza, cunoscută și sub denumirea de osteoartroză a șoldului, este o afecțiune degenerativă cronică care duce, în timp, la măcinarea cartilajului articular, provocând astfel dureri puternice și pierderea mobilității. Coxartroza este o afecțiune care afectează calitatea vieții pacientului și, în unele cazuri, singura soluție pentru ameliorarea situației este intervenția chirurgicală.

’’Citisem despre Coxartroză că e o boală care apare în general la persoane mai în vârstă, după 60 de ani. Eu am simțit-o pentru prima dată la vârsta de doar 34 de ani. Studiind mai atent această boală, pentru că eram nedumerit de ce o am la vârsta mea, mi-am dat seama că sunt și excepții, eu fiind una din ele, deoarece munca pe care o am îmi solicită foarte mult oasele’’, ne-a mărturisit clujeanul.

’’Nu știam despre canabis prea multe, fiind și sportiv de performanță nu am fumat niciodată tutun deci nu eram interesat nici de fumat canabis. Auzisem  despre canabis dar nu mă gândeam că are așa o arie extinsă pe plan medical. Îmi iubesc munca foarte mult și multă lume depinde de mine însă în ultimul an am stat dintr-un concediu în altul pentru că abia mai putea face un pas. Până și viața de familie era mult mai grea. La sfatul medicului am luat tot felul de pastile care îmi ameliorau durerile însă cu timpul mi-am distrus și stomacul din cauza pastilelor. Pastilele respective îmi lua din durere însă oasele continuau să mi se distrugă. Într-un final, doctorul mi-a spus că trebuie să sufăr o intervenție chirurgicală pentru că pastilele sunt în zadar … Aveam atunci 35 și ani și nu suportasem niciodată o operație. Soția mea văzând că sunt într-o stare jalnică, la pat (efectiv, din cauza durerii, nu puteam să mă mișc), mi-a arătat un website cu testimonialele unor pacienți care s-au vindecat complet cu ulei de canabis. Atunci am decis să încerc și eu acest ulei. Am găsit câteva siteuri și la noi în țară cu ulei de canabis, mi-am comandat o sticluță și am început să-mi administrez câte trei picături pe zi (la sfatul vânzătorului). Am simțit într-adevăr o schimbare în bine, eram în stare să mă mișc însă durerea era încă prezentă. Cumnatul meu este stabilit în Spania de foarte mulți ani și cum știam că acolo tratamentele cu ulei de canabis sunt legale, l-am rugat să se intereseze despre boala pe care o am și de un eventual tratament. În România, sunt aceste websiteuri de unde poți cumpăra ulei de canabis sau cânepă însă procentul de THC trebuie să fie sub 0,2%, ceea ce e insuficient pentru multe boli, inclusiv boala mea. Așa am decis să mă mut în Spania pentru o perioadă de timp și să urmez acolo un tratament mult mai eficient. Am stat un an de zile pe tratament cu ulei de canabis cu un procent de 35% THC iar acum sunt într-o formă perfectă. Sunt din nou acasă lângă familie, escaladez munții fără nicio durere și am din nou poftă de viață! Folosesc în continuare ulei de canabis, însă doar cel care e legal la noi în țară. Mi se pare incorect ca guvernul și industria farmaceutică să nu se implice în legalizarea canabisului pe plan medical, mi se pare inuman ca toți cei care au în putere să facă acest tratament legal, nu o fac! ’’ … a încheiat S.L.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOTUL DESPRE CANABIS

Intrând pe siteul www.comunitateaprocanabis.info certificați faptul că ați împlinit vârsta de 18 ani. Acest website oferă informații despre canabis.

Comunitatea Pro Canabis 2008-2019