Angela Brown condamnată la 2 ani de pușcărie pentru că i-a salvat viața fiului ei cu ulei de canabis

949 Views

În 2011, Trey Brown în vârstă de 11 ani, suferea de leziuni cerebrale grave. Avea dureri groaznice, capacitatea de înțelegere și exprimare îi era grav afectată și avea gânduri de sinucidere din cauza durerilor.

“Plângeam în fiecare seară înainte de a mă pune la somn, îmi simțeam capul cum îmi explodează”, a declarat Trey.

Mama lui Trey, Angela Brown, în vârstă de 38 de ani, îi administra 18 pastile diferite, zi de zi, prescrise de doctori. Însă efectele secundare erau groaznice. Într-o zi, copilul a luat-o pe mama lui în brațe și i-a spus că nu mai suportă durerile și că nu mai vrea să trăiască.

Atunci Angela, văzând că tratamentele recomandate de doctori nu fac altceva decât rău, s-a decis să-i administreze copilului tratament pe bază de canabis.

În martie 2014, au plecat în Boulder, Colorado, pentru a procura uleiul de canabis pe cale legală de la un dispensar autorizat. Pe atunci, în orașul lor natal, Minnesota, tratamentele pe bază de canabis nu erau încă legale.

Rezultatul a fost incredibil! Durerile și migrenele lui Trey au dispărut complet iar spasmele musculare au încetat. Trey a fost din nou capabil să reia școala în orașul natal.

Foto: cannabisculture.com
Angela și Trey

“E un miracol acest ulei”, a declarat Angela.

După o lună de tratament, s-au întors în Minnesota unde a continuat tratamentul cu ulei de canabis, chiar dacă legea nu le permitea acest lucru. Administratorul școlii văzând schimbarea în bine a copilului, a întrebat-o pe mama acestuia care e secretul acestui miracol. Angela, nu vroia să țină secret acest tratament ci din contră vroia să spună la toată lumea despre succesul acestui ulei, i-a spus adevărul cum că Trey s-a făcut bine datorită uleiului de canabis.

Administratorul scolii, văzând că Angelei îi este așa ușor să vorbească despre încălcarea legii, a sunat la poliția locală și le-a explicat cum femeia încalcă legea.
Angela a fost arestată pentru deținere și administrare a unei soluții interzise prin lege plus risca dreptul de părinte asupra lui Trey.

Uleiul de canabis a fost confiscat de poliție. Trey a început să se simtă din nou tot mai rău iar în câteva zile spasmele musculare și migrenele au reapărut. Copilul a fost nevoit din nou să renunțe la școală din cauza durerilor.
Cu toate că în Minnesota a fost votată deja legea cu privire la utilizarea legală a uleiului de canabis, ea intra în vigoare abia în iulie 2015.

“Nu trebuia să-mi împărtășesc bucuria cu acești oameni”, a spus Angela. “Dar când lumea m-a întrebat despre tratamentul lui Trey, nu am putut să țin doar pentru mine aceste informații. Nu mă simt vinovată pentru că i-am administrat uleiul de canabis fiului meu, singura mea greșeală a fost că mi-am deschis gura unor oameni care nu meritau să audă despre asta”.

Angela a fost condamnată la doi ani de închisoare și riscă și pierderea copilului din drepturi pentru totdeauna.

Foto: cannabisculture.com

La tribunal, Angela a spus judecătorului: “Ce-ai face tu ca părinte ca să-i alini durerea copilului tău? Atâta timp cât am făcut asta pentru binele copilului meu, voi pleda nevinovată! Nu am vrut decât să salvez viața copilului meu și nu văd în asta nicio crimă!”

În cele din urmă, familia s-a mutat în Colorado pentru ca Trey să poată continua tratamentul cu ulei de canabis.

Sursa: huffpost.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOTUL DESPRE CANABIS

Intrând pe siteul www.comunitateaprocanabis.info certificați faptul că ați împlinit vârsta de 18 ani. Acest website oferă informații despre planta de canabis.

Comunitatea Pro Canabis 2008-2019