mar. apr. 7th, 2020

Canabisul medicinal se distribuie gratuit pacienților din Sicilia

Foto: CPC

Please support my work by sharing:

În timp ce piața canabisului medicinal din SUA se luptă cu prețurile mari, taxe și costuri de reglementare excesive, pacienții autorizați din Sicilia primesc canabisul gratuit, datorită guvernului.

Marți, șeful Sănătății din Sicilia, Ruggero Razza, a declarat că va oferi canabis medical și produse din canabis – gratuit – pacienților sicilieni, spunând că impozitele cetățenilor vor acoperi costurile. De asemenea, această mișcare va stimula piața canabisului medical din Italia. Deși cifrele pentru vânzările de canabis medical nu sunt exacte, Italia în ansamblu a vândut canabis legal de 3,42 milioane EUR în 2019.

Medicilor italieni li s-a acordat dreptul de a prescrie canabis medical încă din 1990, deși Italia nu a legalizat formal canabisul medical până în 2013. În prezent, militarii italieni sunt cei care cresc și distribuie canabisul în magazinele specializate. O tulpină italiană de marijuana medicală, FM2, produce două canabinoide recent descoperite, THCP și CBDP. Cercetătorii au descoperit că THCP poate fi de 30 de ori mai puternic decât THC-ul.

Italia nu este prima sau singura țară care tratează canabisul ca un real medicament. La începutul acestei luni, guvernul thailandez a deschis o clinică care distribuie gratuit ulei de canabis pacienților vârstnici. Și, anul trecut, guvernul irlandez a aprobat ca marijuana medicală să fie acoperită de planurile de asigurare, astfel pacienții să o poată procura mai ușor.

Deci, ce facem România? Unele guverne din lume oferă GRATUIT canabisul medical pacienților în timp ce la noi sunt otrăviți cu chimicale și sunt mințiți cu nerușinare cum că marijuana e drog de risc! Și asta o fac și foarte mulți medici!
Nu o vrem gratis (pentru că știm că sunteți lacomi) dar vrem să avem posibilitatea de-a alege LIBER iar dacă alegerea noastră este canabisul medicinal, vrem să avem posibilitatea să urmăm acest tratament pe cale legală.

Legalizarea canabisului medical este un fel de WIN-WIN, câștigă ambele tabere, noi ne facem bine iar voi vă luați milioanele.

Sursa: merryjane.com


Please support my work by sharing: