Cât plătesc americanii pe cartușele țigărilor electronice cu lichid THC?

Share

Prețul cartușelor cu THC variază substanțial în Statele Unite. Există diferite tipuri de cartușe cu ulei disponibile care determină și prețul. Vom aborda costurile cartușelor cu THC în cele mai populare state (juridice) precum California, Colorado, Washington și Nevada.

Vom analiza, de asemenea, și prețurile de pe piața neagră ale cartușelor cu ulei THC din statele în care canabisul nu este încă legal.

Prețul pe un gram de ulei THC

Un gram de ulei de la firma Cobra Extracts Premium, de exemplu, costă 60 $ cumpărat legal. Există diferențe substanțiale de preț atunci când vine vorba de un cartuș de ulei de 1 gram premium, comparativ cu cartușele prealabile de calitate inferioară. Prețul unui cartuș cu THC de unică folosință de un gram vă poate costa de la 15 $ la 75 $. Este evident că conținutul THC are o influență semnificativă asupra prețului. Metoda de extracție are, de asemenea, un impact asupra prețului, deoarece există multe metode de extracție diferite și fiecare are un alt preț.

Distilarea este un tip de extract de canabis care separă THC-ul de celelalte canabinoide.

Calitatea inferioară a uleiului se poate cumpăra nu doar de pe piața neagră dar, din păcate, și din dispensarele autorizate.

O altă influență pentru prețul cartușului THC este brandul din spatele acestuia. Există mărci de astfel de cartușe cu THC care practic își pun prețul pe marcă, ambalaj și etichetă, nu pe calitatea uleiului.

Prețul pe jumătate de gram de ulei THC

Acest cartuș de jumătate de gram preumplut cu ulei de canabis vă costă 45 $. Cartușul de ulei de jumătate de gram este o altă opțiune mai accesibilă celor care nu vor să investească mult sau nu au posibilitate financiară. Prețul cartușelor de ulei de jumătate de gram variază între 20 $ și 45 $. Acest preț este ridicat cât mai mult posibil pentru a încuraja achiziționarea unui cartuș de un gram. Această cantitate de jumătate de gram este foarte populară și de obicei, fiecare firmă începe cu această cantitate.

De exemplu, marca Friendly Farms, are astfel de cartușe premium la jumătate de gram care se vând foarte bine.

Prețul pe 300 mg de ulei THC

O treime dintr-un gram se vinde cu 20 $, mai exact sunt cartușe de unică folosință de 300 mg. Și prețul acesta variază în funcție de firma care-l distribuie, între 20 $ și 25 $.

În timp ce unele companii precum Heavy Hitters încearcă să vândă cartușele cu dimensiunea de 2,2 grame, altele precum King Pen se îndreaptă într-o altă direcție, vânzând cartușe cu dimensiuni mai mici.

Toți acești distribuitori recomandă cartușele de unică folosință de 300 mg.

Prețul cartușului cu rășină

Un cartuș cu rășină de jumătate de gram, se vinde de exemplu de Friendly Farms cu 45 $. Procesul de extracție permite păstrarea de terpeni cât mai mulți ceea ce înseamnă că aroma este mai intensă.

Prețul mediu al cartușelor din Colorado variază de la 30$-40$ pentru o jumătate de gram și între 50$-75$ pentru un gram.

Pax și G Pod s-au făcut în California în Colorado. Aceste două produse sunt pe departe cele mai bune. Oil Pen de exemplu, este un brand care și-a făcut drumul spre Colorado din California și este un produs mult mai bun decât cele două branduri menționate anterior.

Cel mai bun loc pentru a găsi cartușe cu ulei THC accesibile și premium este California. În prezent, nici un alt stat nu poate concura cu prețurile din California. California a fost primul stat care a legalizat consumul de canabis medical și momentan este cel mai accesibil Stat, la preț, când vine vorba despre canabis sau extracte din canabis, din cauza pieței enorme.

Pe piața neagră în Statele unde uleiul este legal, de obicei prețurile sunt mai mici decât în magazine. În schimb, în Statele unde uleiul este ilegal, pe piața neagră prețurile sunt aproape duble sau chiar mai mari decât dublu, iar calitatea este sub semnul întrebării.

Sursa: internationalhighlife.com

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOTUL DESPRE CANABIS

Intrând pe siteul www.comunitateaprocanabis.info certificați faptul că ați împlinit vârsta de 18 ani. Acest website oferă informații despre canabis.

Comunitatea Pro Canabis 2008-2019