Celebrul actor de comedie Seth Rogen, lansează o companie bazată pe produse din canabis

132 Views

Deși sunt foarte multe celebrități din SUA care utilizează canabisul fie el pe plan medical sau recreațional, Seth Rogen se evidențiază ca fiind unul dintre cel mai iubit dintre ei.

Rogen nu și-a ascuns niciodată dragostea față de canabis, ba mai mult de atât, fumează în public chiar și cu fanii ori de câte ori are ocazia.

Dragostea actorului față de canabis l-a împins și în lumea afacerilor, lansând împreună cu colegul său, Evan Goldberg, o companie bazată pe produse din canabis.

Luna trecută a avut loc lansarea oficială a companiei condusă de Rogen și Goldberg, numită Houseplant.

Rogen și Goldberg sunt ambii originari din Canada iar compania lor are sediul în Vancouver, British Columbia.

Houseplant lucrează în colaborare cu gigantica companie can-diană, Canopy Growth.

În cadrul acestui parteneriat, Rogen și Goldberg au declarat că firma lor se va concentra pe dezvoltarea unei game de produse de agrement pentru canabis. În plus, ei au spus că Houseplant va explora, de asemenea, modalități de-a oferi educația necesară despre marijuana, consumatorilor.

“Suntem atât de mândri că am lansat această companie în Canada, țara noastră”, a declarat Goldberg într-un comunicat de presă. “După cinci ani de pregătire sârguincioasă pentru lansarea acestei companii, suntem încântați să putem împărtăși pasiunile noastre despre canabis cu canadienii”.

Potrivit comunicatului de presă, primul produs este programat să ne încânte luna aceasta. Acest produs este un produs propriu, o Sativă a companiei, numită Hauseplant Sativa.

Hauseplant va introduce și alte produse care va include Hauseplant Indica și Hauseplant Hibrid.

În plus, cei doi intenționează să mai ofere și extracte din canabis și jointuri gata preparate. Toate aceste produse vor fi disponibile consumatorilor pe parcursul acestui an.

“Houseplant este o pasiune pe care am adus-o la viață prin efort și dedicare”, a declarat Rogen în comunicatul de presă al companiei. “Fiecare decizie pe care am luat-o pentru afacere reflectă anii de educație, experiența de primă mână și respectul pe care îl avem pentru canabis”.

Deocamdată, compania se concentrează pe piața canadiană. Mai exact, Rogen și Goldberg intenționează să își pună produsele la dispoziția comercianților cu amănuntul de agrement din provincie. Produsele lor vor fi de asemenea disponibile și online.

Bineînțeles, în această industrie a canabisului mai sunt multe celebrități. De fapt, există o listă lungă și în continuă creștere a celebrităților care fac mișcare în industria canabisului:

Snoop Dogg, care are la ora actuală mai multe afaceri cu canabis.

Wiz Khalifa, care și-a dezvoltat propria linie de tulpini de marijuana și alte produse din canabis.

Willie Nelson, care are propria linie de tulpini de canabis sub numele de marcă “Willie’s Reserve”.

Martha Stewart, care a avut odată o emisiune TV cu Snoop. Mai recent, ea a anunțat un parteneriat cu Canopy Growth. Împreună, dezvoltă o linie de produse CBD.

Fostul jucător NFL, Calvin Johnson, a primit recent aprobarea de a deschide un dispensar de marijuana în Michigan.

Freddie Gibbs, care și-a dezvoltat propriul soi numit “Freddie Kane OG”.

The Game, care a creat o linie de băuturi infuzate cu THC numite “G Drinks”.

Whoopi Goldberg, a dezvoltat o linie de produse din canabis special pentru femei.

Și există chiar mai multe celebrități implicate tangențial în canabis, ca investitori.

Această listă include oameni ca Jim Belushi, Gene Simmons, Mike Tyson, Cliff Robinson, Melissa Etheridge și mulți alții.

Sursa: greenrushdaily.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOTUL DESPRE CANABIS

Intrând pe siteul www.comunitateaprocanabis.info certificați faptul că ați împlinit vârsta de 18 ani. Acest website oferă informații despre planta de canabis.

Comunitatea Pro Canabis 2008-2019