lun. mart. 30th, 2020

Conferința de Afaceri despre Canabis ‘Berlin 2020’

Foto: internationalcbc.com

Please support my work by sharing:

Berlin 2020 • 1-3 aprilie • Cea mai mare industrie a canabisului din Europa B2B • Peste 2500 de participanți din peste șaptezeci de țări

The International Cannabis Business Conference Is Coming Back To Berlin

Germania este cea mai mare economie din Uniunea Europeană și este pregătită să servească drept capitală a industriei canabisului din Europa. Industria canabisului evoluează rapid în Germania, programul medical al canabisului din țară fiind în creștere cu fiecare zi care trece. Oportunitățile care apar au un potențial de profit extraordinar.

Conferința anuală internațională de afaceri despre canabis care are loc la Berlin, este cel mai mare eveniment al industriei canabisului B2B din Europa, cu participanți din peste 70 de țări. Suntem mândri să aducem în Berlin, în perioada 1-3 aprilie 2020, informații unice din politică, avocatură și industrie.

O revoluție a industriei canabisului mătura Europa, iar Germania este în centrul tuturor. Vor participa peste 2.500 de antreprenori din întreaga lume. Posibilitățile de creare a rețelelor și de educație vor fi inegalabile.

ICBC Berlin 2019 Overview with Dr. Raphael Mechoulam & More

Accesați websiteul oficial pentru a vă procura bilete la această conferință
INTERNATIONAL CANNABIS BUSINESS CONFERENCE


Please support my work by sharing: