Despre

Spliff, cu numele meu real Chiper Valentin, student la Cannabis Training University, Denver, Colorado, USA.

Specialități:

  • How to Grow Marijuana
  • Marijuana Cooking & Extractions
  • Marijuana Laws & Regulations
  • Marijuana Dispensary & Delivery Service Management
  • Becoming a BudTender: Essențial Skills Training
  • Marijuana as Medicine
  • Marijuana Jobs, Marijuana Resumes, Marijuana Business Plans

Mă fascinează tot ce poate oferi această plantă. În același timp sunt și blogger. Am combinat aceste două plăceri și am început să scriu despre canabis. În 2008 am înființat împreună cu fratele meu, Comunitatea Pro Canabis, un website care oferea informații reale despre proprietățile plantei de canabis pe plan medical și recreațional, un magazin legal de semințe de canabis cu propriul brand, CPC SEEDS, forum și blog (care în 2015 au fost închise din motive de DIICOT și am pierdut întreg conținutul site-ului plus multe altele, vezi articolul ”Povestea vieții”). În 2013 am lansat propria revistă online despre canabis în limba română, Vocea CPC, care apare lunar în format electronic. Revista conține știri despre canabis, interviuri și tipsuri esențiale cultivatorilor. Tot în 2013 am început o carte numită Stoned Corner care încă n-am reușit să o finalizez, din lipsă de timp și … materie primă ? Totuși, fiind într-o țară unde canabisul e văzut exact așa cum este el de fapt, îmi voi face timp s-o pot finaliza. În același an lansez și prima carte despre canabis în limba română numită Ghidul Crescătorului, o carte despre cultivarea corectă a canabisului, ghiduri, tutoriale și procese de cultivare. O carte care mi-a adus un dosar penal în România (voi vorbi și despre asta). În ciuda faptului că am simțit pe pielea mea sistemul infect din România, în 2018 lansez a doua carte numită Canabisul Medicinal – Ghidul Suprem către Sănătate, o carte despre întrebuințările plantei de canabis pe plan medical, informații despre genetica, biologia, chimia și istoria plantei de canabis.
Momentan, încerc să ofer cât mai multe informații reale în limba română despre tot ce ține de canabis: știri, legislație, legalizare, medicină, biologie, cultivare, tratamente pe bază de uleiuri și tincturi, etc. 
În România, canabisul încă este subiect tabu, înțeles foarte prost din toate punctele de vedere și voi încerca să vă demonstrez prin studii că această plantă NU este un drog! Dimpotrivă, este o plantă care ne poate oferi vindecare, alinare și pace sufletească! 

Aveți încrederea, tăria și curajul de-a împărtășii experiențele voastre din timpul procesului de vindecare cu aceste extracte de canabis. 

De reținut!

Pe teritoriul României cultivarea, producerea, fabricarea, transformarea, vânzarea, cumpărarea sau deținerea canabisului sau a produselor din canabis fără drept, se pedepsește prin lege (Legea 143/2000)

Acest website nu îndeamnă la consum de canabis sau la alte substanțe ilegale.

Tot conținutul acest website este în scop informativ și educațional!
Sunteți total răspunzător pentru acțiunile voastre!

TOTUL DESPRE CANABIS

Intrând pe siteul www.comunitateaprocanabis.info certificați faptul că ați împlinit vârsta de 18 ani. Acest website oferă informații despre planta de canabis.

Comunitatea Pro Canabis 2008-2019