1 iunie 2020

Despre

Au trecut zeci de ani de democrație și totuși comunismul e încă în aer. Trăim într-o țară unde gândirea și exprimarea liberă este pedepsită iar hoția este premiată. Unde adevăratele droguri ne sunt servite pe tavă în timp ce medicația naturală este ilegală.

Cu toate că la ora actuală există mii de studii dovedite științific despre potențialul canabisului pe plan medical, Guvernul încă ne scuipă cu fantezii cum că marijuana este un drog de risc și o ‚poartă către alte droguri’ și mai rău, este asociat cu crime, violuri și sinucideri.

Înțeleg că odată ce ne sunt interzise medicațiile naturiste și alegerile personale cu privire la tratamente pe care urmează să le facem, libertatea nu există iar Ministerul Sănătății e mână în mână cu Industria Farmaceutică.

Crearea sistemelor de reglementare a fabricației de medicamente din canabis, vânzării și comercializării va fi complexă, nu neg asta. Dar aceste probleme sunt rezolvabile și ar fi fost rezolvate de multă vreme dacă noi ca națiune acceptam adevărul.

E foarte puțin probabil ca cineva să ia măsuri asupra acestui subiect, așa cum a fost și asupra altor probleme majore. Această prohibiție nu aduce nimic bun cetățenilor, din contră, va face mai mult rău din cauza pieței ilicite de produse netestate și de o calitate proastă.

Mi-am spus punctul de vedere într-o formă agresivă și am fost aruncat după gratii pentru niște fapte inexistente, nedovedite. A fost singura obțiune de a-mi închide gura și asta nu m-a făcut decât să-mi confirme faptul că toate spusele mele sunt adevărate și că deranjează ‚acolo sus’ pe cineva.

Sunt în acest activism de peste 10 ani, ani în care am scris despre canabis sute de articole din experiențe proprii, studii dovedite științific și mărturii ale pacienților. Scopul este acela de a vă informa corect despre proprietățile plantei de canabis, efectele benefice asupra corpului uman și întrebuințările atât pe plan medical cât și recreațional.

Lupta continuă!

Momentan sunt student la Cannabis Training University, Denver, Colorado, USA.

Specialități:

  • How to Grow Marijuana
  • Marijuana Cooking & Extractions
  • Marijuana Laws & Regulations
  • Marijuana Dispensary & Delivery Service Management
  • Becoming a BudTender: Essențial Skills Training
  • Marijuana as Medicine
  • Marijuana Jobs, Marijuana Resumes, Marijuana Business Plans

De reținut!

Pe teritoriul României cultivarea, producerea, fabricarea, transformarea, vânzarea, cumpărarea sau deținerea canabisului sau a produselor din canabis fără drept, se pedepsește prin lege (Legea 143/2000)

Acest website nu îndeamnă la consum de canabis sau la alte substanțe ilegale.

Tot conținutul acest website este în scop informativ și educațional!
Sunteți total răspunzător pentru acțiunile voastre!