Despre noi

Despre noi

Chiper Dragoș aka Khiri, cunoscător în genetica plantelor de canabis și Chiper Valentin aka Spliff, cunoscător în genetica plantelor de canabis cât și a extractelor din canabis; înființăm Comunitatea Pro Canabis printr-un site de specialitate cu privire la canabisul medical și recreațional.  

În 2010 deschidem un magazin online cu semințe de canabis. 

În 2011 semnăm primul contract cu cele mai renumite bănci de semințe din lume, precum: Green House, Barney ’s Farm, Royal Queen, etc. 

În 2012 extindem raza de distribuție în alte 6 țări europene, iar în 2013 extindem raza de distribuție în toată Europa.

Tot în 2013 la începutul anului apare și primul număr al revistei “VOCEA CPC”, o revistă online ce oferă informați reale despre planta de canabis (genetică, efecte, istorie, samd.), cât și interviuri cu artiști și celebrități din România privind părerea lor despre canabis. 

Scopul acestei comunități este de a informa poporul român despre proprietățile acestei plante, efectele benefice asupra corpului uman, întrebuințăre pe plan medical și recreațional prin articole, studii, clipuri și documentare.

 

Totul despre canabis  –  www.comunitateaprocanabis.info

Un website care oferă informații reale despre proprietățile plantei de canabis pe plan medical cât și recreațional. știri despre canabis, tipsuri esențiale, testimoniale ale pacienților, studii doveditoare, cât și un forum unde fiecare este liber să-și împărtășească opiniile despre canabis. Tot pe acest website puteți găsi la download gratuit toate scrierile CPC-ului (carte, ghid, revistă).

Semințe de canabis  –  www.cpcseeds.com

Semințe de canabis feminizate, cu brandul CPC SEEDS. Semințele provin de la bănci de semințe cu renume cum ar fi Green House Seeds, Barney’s Farm Seeds, Royal Queen Seeds, Delight Seeds. Cu o vechime de aproape 10 ani în această activitate, oferim siguranță, încredere și confidențialitate clienților nostri.

Produse CBD  –  www.comunitateaprocanabis.com

Un website cu produse CBD. Diferite produse cum ar fi uleiuri, tincturi, creme, comestibile. Toate produsele de pe site sunt în conformitate cu legile din România. 

 

În anul 2017, Khiri se retrage din CPC. 

 

Spliff, este momentan student la Cannabis Training University, Denver, Colorado, USA.

Specialități:

  • How to Grow Marijuana
  • Marijuana Cooking & Extractions
  • Marijuana Laws & Regulations
  • Marijuana Dispensary & Delivery Service Management
  • Becoming a BudTender: Essențial Skills Training
  • Marijuana as Medicine
  • Marijuana Jobs, Marijuana Resumes, Marijuana Business Plans

 

De reținut!

Pe teritoriul României cultivarea, producerea, fabricarea, transformarea, vânzarea, cumpărarea sau deținerea canabisului sau a produselor din canabis fără drept, se pedepsește prin lege (Legea 143/2000)

Acest website nu îndeamnă la consum de canabis sau la alte substanțe ilegale.

Tot conținutul acest website este în scop informativ și educațional!
Sunteți total răspunzător pentru acțiunile voastre!

TOTUL DESPRE CANABIS

Intrând pe siteul www.comunitateaprocanabis.info certificați faptul că ați împlinit vârsta de 18 ani. Acest website oferă informații despre canabis.

Comunitatea Pro Canabis 2008-2019