Donează

Acest website oferă informații despre planta de canabis și extractele plantelor de canabis. Scopul acestui website este de a informa corect cititorii despre proprietățile acestei plante, despre medicina, genetica, istoria și biologia canabisului. Siteul conține știri, grow tipsuri, informații despre proprietățile plantei pe plan medical și testimoniale.

Existența acestui website este pentru că noi românii avem nevoie de informații reale despre această plantă și cred că e timpul să ne informăm corect. Există milioane de informații despre canabis însă din păcate în limba română sunt prea puține.

Studiez această plantă de aproape 15 ani și vreau să împărtășesc toate aceste informații cu voi. Pentru că trebuie să știm adevărul, pentru că trebuie să avem dreptul la alegerile personale mai ales când vine vorba de sănătatea noastră! Indiferent că alegem tratamentele convenționale sau nu, alegerea trebuie să ne aparțină în totalitate. Și nu putem face o alegere bună dacă nu avem informațiile corecte.

Acest website este plătit din banii mei proprii iar informațiile pe care le ofer prin acest website îmi aparțin și/sau sunt traduse de pe alte site-uri de specialitate. Folosirea acestui website este 100% gratuită însă un ajutor e binevenit din partea celor care vor să se implice fizic sau material.

Îmi petrec foarte mult timp investigând și cercetând fiecare amănunt, pentru ca cei care au nevoie de un astfel de tratament, să aibă o sursă solidă de informații.

Acest website este non-profit, banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt destinați integral finanțării proiectului CPC.

Cu permisiunea voastră, ofer dovadă și fac public numele și suma donatorului!

Vă mulțumesc!

Donații și utilizarea donațiilor:

TOTUL DESPRE CANABIS

Intrând pe siteul www.comunitateaprocanabis.info certificați faptul că ați împlinit vârsta de 18 ani. Acest website oferă informații despre planta de canabis.

Comunitatea Pro Canabis 2008-2019