Dum. feb. 16th, 2020

Forum

Ce este un Activist?  

  RSS
Spliff
Trainer Admin

Un activist este un membru militant al unei organizații/comunități, care se consacră exclusiv muncii în cadrul organizației/comunității.

Un activist pune accentul pe nevoile vieții. 

A fi un Activist Pro-Canabis înseamnă a milita pentru drepturile omului la beneficiile medicale ale canabisului, a oferi informații despre canabisul medicinal, a susține cu orice preț această mișcare. 

 

 

 

www.comunitateaprocanabis.info

Quote
Posted : 17/08/2019 10:31 am
Loialitate
New Member

Unde putem posta jurnale De crestere? 

ReplyQuote
Posted : 25/08/2019 11:44 am
Spliff
Trainer Admin
Posted by: @loialitate

Unde putem posta jurnale De crestere? 

O să facem curând un topic special pentru jurnale însă va fi strict doar pentru persoanele care se află în țările unde este permisă cultivarea pentru uz propriu. 

www.comunitateaprocanabis.info

ReplyQuote
Posted : 25/08/2019 8:00 pm
Andreas7
New Member

Salutare,astazi am aterizat si eu pe aici. De cand ma stiu am incercatcel putin sa fiu un semi-activist dar nu am reusit niciodata pe deplin. Prima tentativa a fost in clasa a 10-a la liceu,nici nu mi iesise vreun fir in barba si am plecat cu 2 prieteni pe Bulevard in orasul meu cu pancarde pictate cu frunze de canabis. Am fost opriti de un grup de turisti straini ce ne au explicat de vreo 5 ori in Engleza ca nu e bine ce facem.. stiind legile mai bine ca noi Cetateni de drept ai Republicii ,,Socialieste Romania.Am mai continuat putin pana ce au inceput sa ne urmareasca vreo 2 indivizi imbracati in ,,haine de politisti civili dupa care am fugit si am aruncat posterele la ghena.Oamenii vroiau sa vada daca aveam ceva la noi dar  deabea stiam cum arata.. Odata mi am luat teapa cu Damiana (Iarba Maya) si sincer sa fiu nu e asa de rea,o mai fumez seara pe terasa in pipa pacii  😀

Lasand gluma la o parte as fi incantat sa ma alatur comunitatii,din pacate sau din fericire nu mai locuiesc in Romania dar pe internet sunt inca Roman 🙁

In felul asta va salut cu respect oameni buni.

ReplyQuote
Posted : 27/10/2019 7:40 pm
Spliff liked

Please Login or Register