mar. apr. 7th, 2020

Forum

Regulile forumului ...
 
Notifications
Clear all

[Closed] Regulile forumului și condițile de utilizare a acestuia  

  RSS
Spliff
Trainer Admin

Acest forum este destinat persoanelor majore! 

Administratorii acestui forum nu sunt responsabili pentru niciun conținut postat de alți utilizatori. Conținutul fiecărui utilizator exprimă doar părerile autorului.

Este interzis comportamentul defăimător, abuziv, urât, amenințător, spam-urile, jignirile, postarea informațiilor personale ale unui membru, încălcarea dreptului de autor, încurajarea sau încălcarea legii. 

Ne rezervăm drepturile de a elimina sau modifica orice conținut postat din orice motiv, fără explicații. Ne rezervăm dreptul de a lua măsuri împotriva oricărui cont în orice moment.

Pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea online, blocăm orice link-uri externe de imagini. Vă rugăm să utilizați butonul attach image de mai jos pentru a încărca imagini și pentru a fi stocate în siguranță în baza noastră de date.

Acceptați întreaga responsabilitate pentru ceea ce postați, deoarece nu putem fi responsabili pentru activitățile altora de pe site-urile noastre.

Postări duplicitare/repetitive: Nu sunt permise postări duplicate cu text identic. Postările duplicate vor fi eliminate.

Postări obscene/violente: Dacă acestea nu vor contribui cu ceva util la discuții, acestea vor fi șterse.

Postări de subiect: Adesea, persoanele postează observații care nu au nicio legătură cu subiectul forumului. Acestea vor fi mutate sau șterse.

Postările referitoare la cumpărarea/vânzarea/tranzacționarea/schimbul/ de semințe, clone, extracte sau orice alte substanțe din canabis sunt strict interzise. Acest forum nu este un forum de întâlnire Dealer/Client.

Link-urile externe către alte site-uri/forumuri fără aprobarea unui Administrator CPC, este interzisă! 

Acest forum nu îndeamnă la consum de canabis sau la alte substanțe ilegale.

Oferim informații în scop educațional despre proprietățile plantei de canabis pe plan medical și recreațional.

Pe teritoriul României, cultivarea, producerea, fabricarea, transformarea, vânzarea, cumpărarea sau deținerea canabisului sau a anumitor produse din canabis fără drept, se pedepsește prin lege (Legea 143/2000)Sunteți total răspunzător pentru acțiunile voastre!

Orice abatere de la aceste reguli se va solda cu interzicerea membrului pe acest forum. 

 

www.comunitateaprocanabis.info

Posted : 16/08/2019 9:07 pm