Dum. feb. 16th, 2020

Forum

DynaVap  

  RSS
Jester
Active Member

Eu sunt  o fire clasica, daca pot spune asa. Am aflat de curand de cei de la DynaVap. Daca vrei aroma adevarata, dar fara fum si fara baterie doar vapori, este o alegere excelenta. Este simplu! Pui materialul in interior, incalzesti cateva secunde o anumita zona cu o torta sau bricheta, iar in momentul in care se aude un click, esti gata sa vapezi la o temperatura optima, pentru cea mai buna calitate.

Nu am folosit niciodata e-lichid sau e-oil si nici nu cred ca voi folosi vreodata.

Mai ales pentru cei cu probleme medicale cum ar fi anxietatea, este o solutie excelenta. Substantele active sunt mult mai bine extrase si asimilate fara efectele mai putin placute ale arderii.

Quote
Posted : 13/01/2020 5:45 pm
Spliff
Trainer Admin

N-am auzit de ei, pare interesant. Dar dacă e doar pentru materie primă, nu prea ai ce face cu el în România (fiind ilegal verdele)...

www.comunitateaprocanabis.info

ReplyQuote
Posted : 13/01/2020 6:07 pm
Jester
Active Member

@master

Poate daca va intra in vigoare legea pentru cannabis medicinal, va fi de folos pentru unii.

Apropos, stii mai multe despre lege? Stii cumva daca sunt sanse sa se adopte in curand si care este continutul ei, sub ce forma vor fi produsele, etc?

ReplyQuote
Posted : 13/01/2020 6:10 pm
Spliff
Trainer Admin

A trecut de senat din câte știu. Conținutul doar ei îl știu 🙂 Noi îl vom afla după ce va fi legea în Monitorul Oficial.  

www.comunitateaprocanabis.info

ReplyQuote
Posted : 13/01/2020 6:21 pm
Jester
Active Member

@master

Apropos de asta. Mi-a placut articolul in care tratai cele doua variante dealer vs farmacie. Acesta este si motivul pentru care nu am fumat niciodata cannabis. Chiar daca mi s-ar oferi ocazia, in conditiile din Romania nu as avea curajul sa incerc, in primul rand datorita nesigurantei in ceea ce priveste calitatea (poate fi stropita cu tot felul de otravuri, sau chimicale, sau sa aiba mucegai, etc) si in al doilea rand pentru ca nu este legal. Am avut ocazia sa merg si prin tari cum ar fi Cehia, in Praga, sau altele, locuri unde se tolereaza, dar nu am incercat nici acolo, din cauza aceleasi nesigurante. Am auzit ca nici macar in Olanda nu poti fi sigur 100% de calitatea ierbii, (crescuta cu ierbicide sau altele). Cei care vand in coffeshop-uri nu au cum sa o testeze in laborator pentru ca nu este legal. Este un paradox acolo, ai voie sa vanzi pe raft, dar nu ai voie sa o procuri. Daca sunt intrebati de autoritati, de obicei patronii spun ca au gasit marfa dimineata la usa magazinului, :-))

 

In ceea ce ma priveste exista si un avantaj. Faptul ca nu am consumat sau detinut vreodata iarba sau orice alta substanta ilegala, imi da posibilitatea sa fiu un fel de activist procannabis, fara sa-mi fac nici cea mai mica grija. Am scris chiar si cu numele real peste tot pe internet, forumuri, liste de discutii, in comentarii, etc, despre cannabis si beneficiile acestuia fara sa ma feresc de ceva. Mi-a placut sa ma documentez si am inteles cat de gresita este mentalitatea veche si cat de daunatoare sunt ideile batute in cuie pe aceasta tema.

Am o experienta indelungata in practica meditatiei si am fost surprins sa vad cat de asemanatoare pot fi unele trairi cu cele descrise de psihonauti. Poate ca nu voi incerca niciodata cannabis, sau alte substante psichedelice, dar asta nu ma va opri sa inteleg si sa vorbesc despre importanta lor pentru sanatate si pentru psihic, in anumite conditii.

ReplyQuote
Posted : 17/01/2020 10:28 am
Spliff
Trainer Admin

Da, e ciudată treaba cu vânzarea canabisului în țările unde este tolerată. Practic toată lumea știe că cei care vând în shop-uri și cultivă sau/și procură iarba din alte părți însă autorităților nu le pasă atâta timp cât respectivii își plătesc taxele la timp. Adică dacă o iei strict dpdv legal, ar putea închide lejer 90% dintre shop-uri. Legat de calitate, aici nu știu ce să zic...știu doar că cei care dețin shop-uri sunt obligați prin lege să efectueze teste pentru produse, adică nu au voie să vândă fără anumite acte de la laborator. Mulți dintre ei au propriul laborator (care nu e greu de înființat) și așa se spală pe mâini. 

Legat de fumatul în România, chiar nu se merită riscul libertății pentru un cui, fie el de cea mai bună calitate. 

This post was modified o lună ago by Spliff

www.comunitateaprocanabis.info

ReplyQuote
Posted : 17/01/2020 1:12 pm
Jester
Active Member

@master

Este pe Netflix un documentar "Rotten" sezonul 2 parca, episodul care se numeste "High on Edibles". Acolo explica foarte bine regimul cannabis-ului in Olanda. Ii ia interviu si unui ofiter de la antidrog. Se pare totusi ca nu au voie cu laboratoare de extractie sau de testare, de nici un fel. Chiar se spune acolo ca oricand poti sa fumezi dintr-un caffeshop cannabis otravit. Oricum documentarul trateaza si alte aspecte, este foarte interesant.

In ceea ce priveste Romania, lucrurile s-au mai relaxat. Nu mai este periculos sa fumezi un cui in casa. Eu am avut ocazia, nu direct de la dealeri, ci prin intermediul unor prieteni foarte buni, dar am refuzat de fiecare data, pentru ca nu era foarte clara provenienta ierbii si nici "atmosfera". Chiar daca mi s-ar fi spus ca a fost cultivata de cineva, tot as fi fost sceptic. Oricum, in ceea ce priveste legea, o respect nu din frica, ci pentru ca asa sunt eu, nici macar filme de pe torrent nu downloadez. 🙂 Am anumite principii.

S-ar putea sa am ocazia sa calatoresc in curand in Canada, am rude acolo si cine stie, poate, poate. Oricum, as consuma cu un "set and settings"  foarte bine definit (o pregatire in primul rand mentala), nu as consuma in sens recreational. Cannabisul pe vremuri era considerat o planta sacra si daca stii sa respecti astfel de lucruri ai numai beneficii.

ReplyQuote
Posted : 17/01/2020 5:30 pm
Spliff liked

Please Login or Register