Mamă, în vârstă de 44 de ani, diagnosticată cu cancer de sân, vindecată cu ulei de canabis după ce a refuzat chimioterapia

Distribuie
  • Dee Mani a refuzat chimioterapia când a fost diagnosticată cu cancer la sân
  • Ea a avut cancer de sân triplu negativ – considerat pe scară largă forma cea mai periculoasă
  • După cinci luni de tratament cu ulei de canabis, doctorii i-au spus lui Mani că este ‚curată’

O mamă a doi copii și-a vindecat cancerul la sân, triplu negativ, luând câte o picătură de ulei în fiecare zi timp de cinci luni.

Dee Mani, în vârstă de 44 de ani, din UK, a refuzat chimioterapia după ce a fost diagnosticată cu cancer de sân triplu negativ – considerată cea mai mortală formă – și a optat în schimb să încerce uleiul de canabis, care este ilegal în Marea Britanie.

Doctorii susțineau că tratamentul cu CBD este legal dar ineficient iar THC-ul este strict ilegal, așa că i-au recomandat lui Mani chimioterapia.

Mani a refuzat categoric deoarece și-a pierdut sora după tratamente cu chimioterapie. Și-a întrebat prietenii despre tratamente alternative și așa a aflat de uleiul de canabis. După mai multe cercetări și întâlniri cu persoane care au folosit acest ulei, a decis să înceapă și ea un tratament cu ulei de canabis. Și-a găsit un furnizor local și-a început să ia câte o picătură de ulei în fiecare seară.

Mani a părăsit locuința din Birmingham și acum locuiește în Cape Verde împreună cu copii ei și nu mai are nicio formă de cancer în corp. Este mult mai atentă la dietă și a început și un curs de meditații.

“Am refuzat chimioterapia pentru că sora mea a murit din cauza chimioterapiei și-a radioterapiei. În tot acel timp cât era pe acel tratament, avea chinuri groaznice și nu am vrut să ajung și eu așa”, a spus Mani.

Foto: facebook dee mani

“După ce am aflat de uleiul de canabis, îmi luam câte o picătură în fiecare seară, înainte de culcare. În termen de cinci luni, m-am vindecat total de cancer. Când doctorii mi-au spus că m-am vindecat, știam că uleiul de canabis a făcut acest miracol”.

Mani, chiar dacă a scăpat de cancer, continuă să ia în fiecare seară câte o picătură de ulei. Ea a scris despre această aventură a ei, în propria carte numită “My Way” (Calea Mea).

În fiecare an, 11.400 de persoane mor din cauza cancerului la sân în Marea Britanie. În SUA, cifra este de patru ori mai mare.

Autoritățile estimează că aproximativ 15% din toate cazurile de cancer mamar, sunt triplu negativ, dar ratele de deces sunt mult mai mari.

Mani a mai adăugat: “Chiar dacă am scăpat de cancer, voi continua acest tratament pentru tot restul vieții mele. Pe lângă faptul că m-a scăpat de cancer, m-a ajutat enorm cu problemele de insomnie, cu alergia la praf și cu durerea de spate”.

Există deja foarte multe studii care dovedesc capacitatea acestui ulei în vindecarea multor boli, cum ar fi epilepsia, reumatismul, cancerul, migrenele, psoriazisul, acnee, scleroză multiplă, depresii și multe altele.

Cartea ”My Way” o puteți găsi AICI

Pagina facebook a autoarei, AICI

Siteul oficial, AICI

Interviu cu Dee Mani (lb. Engleză)

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *