Mama lui Alfie Dingley se alătură Grupului ECH pentru a extinde accesul la canabisul medical în UK

Foto: www.europeancannabisholdings.com

286 Views

ECH (European Cannabis Holdings), grupul de companii aflate în spatele lansării primei clinici medicinale de canabis din Marea Britanie, și-a întărit în această lună ambiția de a extinde accesul pacienților, numindu-l pe Hannah Deacon în calitate de specialist în susținerea pacienților. Hannah Deacon, un militant neobosit din Marea Britanie, a condus o campanie de profil în numele tânărului său fiu, Alfie Dingley, care a ajutat la modificarea legii cu privire la canabisul medicinal, anul trecut. Alfie a fost prima persoană din UK care a primit o licență permanentă pentru canabis medical, obținută de profesorul Mike Barnes, medicul șef al ECH.

Alfie Dingley, în vârstă de șapte ani, a suferit până la 500 de convulsii lunar și a fost internat în spital de 48 de ori pe an, ca urmare a epilepsiei severe. După un tratament de succes cu ulei de canabis, el a avut doar o singură internare la un spital într-un an, crizele sale sunt controlate și poate trăi acum o viață normală. Deși aproximativ 500.000 de persoane din Marea Britanie au epilepsie, doar o singură persoană are prescris tratamentul.

ECH se angajează să construiască infrastructura care va face canabisul medical mai ușor acceptabil și accesibil prin furnizarea de educație clinică, accesul la consultare și tratament pentru persoanele care trăiesc cu o serie de condiții cronice și debilitante.

În calitate de specialist în susținerea pacienților al ECH, Hannah va sprijini echipele din spatele ECH, rețeaua de clinici medicale de canabis și Academia, o platformă educațională online, pentru a sprijini utilizarea sigură și eficientă a canabisului medical. Ea va sfătui cu privire la nevoile specifice ale pacienților care navighează în sistem de la decizia Home Office din noiembrie și încă se luptă pentru canabisul medical. Ea va contribui, de asemenea, la asigurarea inovației ECH în tratamentul canabisului medical, reflectând cel mai bine nevoile pacienților care suferă de dureri cronice, afecțiuni neurologice și psihiatrice.

Hannah Deacon a comentat: “Familiile au fost încântate când legea s-a schimbat anul trecut, au crezut că lupta lor s-a încheiat. Acum ei sunt în disperare. Familiile cu care vorbesc în fiecare zi, și-au epuizat toate opțiunile și suferă teribil, dar încă nu pot accesa canabisul medical care ar putea să-i ajute așa cum l-a ajutat pe Alfie. Sunt încântați să se alăture Grupului ECH pentru a continua lupta, pentru a depași barierele care împiedică accesul la canabisul medicinal, să sprijine o educație mai bună și să asigure pacienții din întreaga țară că vor avea ajutorul pe care îl merită”.

Stephen Murphy, directorul executiv al Grupului ECH, a adăugat: “Legalizarea canabisului pe bază de prescripție medicală a dat speranțe persoanelor cu boli cronice și misiunea ECH este aceea de a le îndeplini această dorință. Suntem încântați că Hannah Deacon, care înțelege ce înseamnă să lupte pentru îngrijirea pe care fiul ei o merita, a venit la bord pentru a ne împărtăși sfaturi despre ce putem face pentru a ne asigura că și alți pacienți – ca Alfie – să le fie permis tratamentul de care au nevoie pentru a supraviețui. “

Despre ECH

ECH este în fruntea industriei canabisului pe plan medical, pentru îmbunătățirea opțiunilor de tratament pentru pacienții cu afecțiuni cronice și debilitante. Sprijinită de o echipă de consultanți medicali de rang înalt, grupul nostru de companii de neegalat adoptă o abordare cuprinzătoare a îmbunătățirii accesului la canabisul medical pentru pacienții eligibili prin furnizarea de infrastructuri-cheie și servicii educaționale.

Angajată în deschiderea pieței din UK pentru a îmbunătăți accesul la canabisul medical, ECH a deschis prima linie a unei rețele planificate de clinici specializate pe canabis medicinal, în martie 2019. Clinicile sunt conduse de directorul clinic, profesorul Michael Barnes, fondatorul The Academy of Medical Cannabis, o platformă educațională online care încearcă să îmbunătățească utilizarea responsabilă a canabisului medical.

Sursa: www.europeancannabisholdings.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOTUL DESPRE CANABIS

Intrând pe siteul www.comunitateaprocanabis.info certificați faptul că ați împlinit vârsta de 18 ani. Acest website oferă informații despre planta de canabis.

Comunitatea Pro Canabis 2008-2019