O companie israeliană combină ciupercile cu marijuana pentru a trata diferite boli

Compania israeliană Cannabotech care are ca scop producerea medicamentelor din canabis cercetează în prezent modul în care amestecurile specifice de canabinoizi, plante medicinale și ciuperci ar putea trata în mod eficient o varietate de afecțiuni medicale. Până în prezent, compania a dezvoltat cinci amestecuri specifice destinate să trateze cancerul de colon, infertilitatea, ficatul, inflamația și bolile cardiace sau vasculare. Aceste produse așteaptă în prezent studii clinice.

“Fiecare plantă de canabis are 30-40 de canabinoide care sunt active în organism din acele câteva sute cunoscute până acum”, a declarat CEO-ul Cannabotech, Elchanan Shaked. “Dacă schimbăm raporturile între ele și creștem concentrația lor în produsul final, putem obține eficacitate medicală foarte ridicată și compuși unici pentru tratamentul diferitelor boli”.

Ciupercile Turkey Tail sunt ciuperci medicinale care spun că ajută la combaterea cancerului.

Ciuperci Turkey Tail / Foto: healthline.com

“Penicilina are originea din ciuperci”, a explicat Shaked. “Beneficiile ciupercilor au făcut obiectul unei cercetări de mii de ani. Prof. Solomon Wasser cercetează ciuperci la Universitatea din Haifa de zeci de ani. Are biblioteci uriașe ce conțin ingrediente din ciuperci și informații pe care le-a adunat de-a lungul anilor despre tratamente folosindu-le cu alte ingrediente.”

Până acum, Cannabotech caută să se folosească de ciupercile care nu sunt psihedelice pentru amestecurile sale de canabis, dar un corp de cercetare tot mai mare demonstrează că Psilocibina poate fi un medicament la fel de eficient ca marijuana medicală.

Psilocibina / Foto: pbs.org

Studii recente au descoperit că Psilocibina poate ajuta pacienții să depășească depresia, alcoolismul sau anxietatea, iar studiile actuale explorează modul în care aceste ciuperci psihedelice pot trata anorexia sau chiar pot trezi pacienții din comă. Administrația americană pentru produse alimentare și droguri desfășoară acum studii clinice care ar putea duce la legalizarea psihoterapiei asistate de Psilocibină în următorii câțiva ani.

Sursa: Merry Jane

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOTUL DESPRE CANABIS

Intrând pe siteul www.comunitateaprocanabis.info certificați faptul că ați împlinit vârsta de 18 ani. Acest website oferă informații despre canabis.

Comunitatea Pro Canabis 2008-2019