sâm. feb. 29th, 2020

O nouă tulpină cu un conținut de 37.5% THC face valuri în industria canabisului

Foto: internationalhighlife.com

Please support my work by sharing:

Green Thumb Industries (GTI), producător de canabis medical din Illinois, SUA, provoacă o agitație în rândul prietenilor din industria canabisului cu noul soi numit ‘Brownie Scout’, care conține 37.5% THC

Compania a creat o nouă tulpină numită „Brownie Scout” și susțin că această tulpină conține mai mult THC decât toate celelalte tulpini de pe piață. Acest nou soi a fost rezultatul încrucișării dintre “Platinum Girl Scout Cookies” și o tulpină exclusivă GTI numită „Great Divide”.

ACT Laboratories au declarat că mugurii noii creații, cu un conținut de 37,5% THC, este cea mai puternică testată vreodată. Kate Denton, director adjunct de marketing GTI, a declarat că ultimele patru recoltele ‘Brownie Scout’ au fost la sfârșitul anilor treizeci.

Astfel de măsurători cauzează adesea scepticism, deoarece se pune sub semnul întrebării dacă valorile atât de ridicate ale materialului brut sunt chiar posibile. Cu toate acestea, potrivit „Phylos Bioscience”, o companie renumită de cercetare a canabisului, nivelurile de THC puțin sub 40% sunt puțin probabile, dar cu siguranță nu imposibile.

Chiar dacă în momentul de față știința caută mai mult să dezvolte și alte canabinoide pe lângă THC cât și terpeni care joacă un rol important în potența și efectul canabisului, fumătorii vor fi cu siguranță curioși să încerce acest nou soi.

Până acum, distribuirea acestei tulpini a fost disponibilă numai prin marca GTI „Rythm” și „Dogwalkers”.

Sursa: internationalhighlife.com


Please support my work by sharing: