lun. mart. 30th, 2020

Pachet de sponsorizare CPC România

Pachetul de sponsorizare CPC este o metodă inovativă și eficientă de a vă promova compania, firma, lucrările sau produsele atât pe website-ul nostru cât și pe pagina de facebook CPC România.
Cu un trafic de 104.917 vizitatori unici pe website în ultimul an și un reach de aproximativ 4000 de utilizatori zilnici la postările de pe pagina de Facebook, vă putem oferi garanția că beneficiul obținut în urma colaborării cu CPC România este unul real și solid.

CPC România se adresează  tuturor persoanelor cu o viziune suficient de evolutivă și detașată încât să adopte cu deschidere transformările sociale actuale și stilul de viață din țările civilizate unde canabisul a fost deja legalizat atât în scop medical cât și recreativ. Website-ul nostru găzduiește un set de materiale educative dar și cu scopul de a informa persoanele interesate cu privire la valul de legalizări în plan mondial, beneficiile utilizării canabisului în sănătate, relaxare, wellness sau cooking. Pe CPC  România veți găsi atât materiale care vizează noile descoperiri științifice care atestă beneficiile canabisului în scop medical cât și update-uri despre cele mai cunoscute evenimente internaționale cu tematica acestei plante.

Odată cu demersurile din ce în ce mai accelerate pentru decriminalizarea și legalizarea canabisului în spațiul UE, am decis să extindem colaborări noi în lista de sponsori și parteneri

Având în vedere gradul de interes aflat în continuă creștere față de acest subiect, putem oferi garanția că fiecare sponsor va obține un beneficiu notabil în urma colaborării cu noi. Iar noi ne vom strădui să asigurăm un rezultat cât mai bun al investiției făcute.

Ce vă oferim?

  • Afișarea logo-ului + numele companiei pe header-ul website-ului CPC (vizibil pe întreg website-ul)  (1)
  • Afișarea logo-ului și a reclamei dvs. plus text personalizat la rubrica Sponsori/Parteneri de pe website (2)
  • Afișarea logo-ului și a reclamei dvs. pe pagina noastră de Facebook
  • Distribuirea produselor dvs. (dacă este cazul) pe pagina noastră de Facebook
  • Afișarea logo-ului și descrierii companiei / brand-ului / produselor în revista Vocea CPC cu detalii referitoare la coverage care se pot stabili în urma unei discuții prealabile.

Prețul pachetului este de 100 EUR lunar. Pentru mai multe luni consecutive se oferă un preț promoțional.
Exemplu: pentru 6 luni prețul este de 450 EUR cu condiția achitării sumei integrale în avans. În info-graficul de mai jos se află varianta în care se optează pentru afișarea logo-ului + numele companiei pe header-ul website-ului CPC.

Dacă aveți o idee sau solicitare de colaborare la care nu ne-am gândit noi, ne puteți scrie cu încredere și discutăm cu plăcere.

Pentru contact, puteți folosi [email protected]