2 iunie 2020

Retreat Ayahuasca Madrid

Please support my work by sharing:

TUR AYAHUASCA MADRID 2020

Se oferă opțional:
Kambó, Bufo Alvarius, Rapéh, Iboga, Inwasi, Yopo

Consultă-te cu specialiștii noștri pentru a afla care ar fi cea mai potrivită selecție pentru tine
(poți participa la retreat doar pentru Ayahuasca, fără a fi necesare alte sesiuni opționale).

INNER MASTERY INTERNATIONAL

COMPANIE GLOBALĂ DE VÂRF ÎN DOMENIU DE RETREATURI: a efectuat peste 300 de retreat-uri pe an în ultimii 5 ani în peste 20 de țări, în care au participat, cu mare satisfacție, mai mult de 50.000 de persoane. Facilitătorii noștri au urmat o pregătire în ciclul nostru de formare, European School of Ayahuasca (Școala Europeană de Ayahuasca), și de asemenea la Conscious School (Școala Conștientă), special concepute pentru o pregătire unică și exclusivă, la care participă mai mult de 500 de studenți pe an.


ELEMENTUL DISTINCTIV ȘI EXCLUSIV AL RETREATURILOR NOASTRE

Retreaturile noastre se caracterizează prin acompanierea conștientă, bazată pe susținerea fiecărui participant în mod individual, dar și pe tehnici de terapie integrativă dinamică de grup, care unește participanții în aceeași intenție vindecătoare de a-și deschide inimile către viață, iubire și ceilalți.


ÎN ACEASTĂ EXPERIENȚĂ…

fi însoțit în orice moment de facilitători experimentați și de terapeuți care vă vor sprijini în acest proces utilizând tehnici avansate de Integrare Conștientă, care vor fi adaptate pentru fiecare retreat în parte în funcție de circumstanțe. Aceste tehnici sunt o combinație sinergetică de resurse holistice care variază și care se reînnoiesc pentru fiecare întâlnire în parte, transformând acest proces într-o experiență mereu unică și irepetabilă. Terapia sistemică, Bio-dansul, Non-terapia, Ho’oponopono, meditația, tehnicile de respirație, muzica, cântecele și diferite instrumente…acestea sunt unele dintre resursele pe care le folosim în funcție de fiecare situație în parte.
Terapia dinamică originală creată în școala noastră activează emoțiile și produce o deșteptare a conștiinței, pentru a duce la o observare obiectivă a schimbărilor și proceselor pe care le trăim în fiecare zi. Este baza de unde plecăm pentru ca fiecare om în parte să își poată recupera puterea.

CLARIFICĂRI IMPORTANTE

Nu folosim substanțe interzise în niciuna dintre țările pe care le vizităm. Nu desfășurăm ritualuri, nici ceremonii și nu urmăm nicio tradiție șamanică indigenă. Nu suntem o religie și nici o sectă. Mai degrabă, ceea ce facem poate fi descris ca și faptul că organizăm sesiuni de „muncă interioară”, în care participanții sunt acompaniați în mod conștient și cu atenție asupra detaliilor vitale, în așa fel încât să se ofere o experiență cât mai plăcută și profundă pe cât posibil. Abordarea noastră se concentrează asupra fiecărui participant în parte,ci nu pe tehnicile sau substanțele active utilizate.

Punem accentul pe „procesul tău”, pentru a te ajuta SĂ ÎNCEPI O NOUĂ ETAPĂ A EVOLUȚIEI TALE INTERIOARE, SĂ ACCELEREZI SAU SĂ DEBLOCHEZI ORICE PUNCT ÎN CARE TE SIMȚI BLOCAT SAU ORICARE ÎN CARE EȘTI COMPLET CONȘTIENT sau SĂ GĂSEȘTI UN ÎNȚELES PENTRU TOATE LUCRURILE PE CARE LE-AI FĂCUT PÂNĂ ACUM. Ne concentrăm asupra momentului din cadrul procesului personal în care se găsește fiecare participant în fiecare moment, pentru că noi considerăm că viața este în sine un proces de Evoluție Interioară, menit pentru ca fiecare dintre noi să aprofundeze înțelegerea pe care o are despre sine și despre tot ceea ce ni se întâmplă. Dacă deja ai făcut multe lucruri pe nivel de dezvoltare personală, acest retreat te va ajuta să activezi, reînnoiești și reîntărești toate amintirile acestor experiențe.

EVENIMENTE VIITOARE:

23/01/2020 – 26/01/2020
05/02/2020 – 09/02/2020
20/02/2020 – 23/02/2020
04/03/2020 – 08/03/2020
19/03/2020 – 22/03/2020

Fuente el Saz de Jarama
Madrid, España
Google Map

MAI MULTE DETALII
https://www.innermastery.es/en/ayahuasca-retreats-madrid/


Please support my work by sharing: