Soiuri câștigătoare la „Encuentro De Culturas 2019”

În septembrie anul acesta a avut loc cea de-a doua ediție a „Encuentro De Culturas” (Întâlnirea Cultivatorilor) un eveniment care își propune să sărbătorească diversitatea de culturi de canabis din Costa Rica.

Deși grupurile legate de sistemul judiciar încearcă să pună capăt mișcării civile pentru eliberarea acestei plante medicinale, evenimentul a avut loc și demonstrează interesul tot mai mare al populației pentru informații reale, comunitate și pentru un stil de viață mai sănătos.

Cu conferințe despre legalitate, cultură, muzică și mâncare sănătoasă, activitatea a avut loc cu peste 300 de persoane. În plus, au fost prezentate unele acțiuni legale care pot genera redresare economică în țară.

Costa Rica se confruntă cu cea mai grea criză economică și din această cauză, o nouă generație de tineri caută dezvoltarea științei, artei, tehnologiei și medicamentului din plante medicinale precum canabisul.

„În acest an, am desfășurat evenimentul în ciuda persecuției de către stat a cultivării canabisului. Această ediție este dedicată lui Mario Cerdas care a fost din nou arestat pe nedrept, în timp ce adevărații traficanți de droguri și corupții nu merg la închisoare”

a spus unul dintre organizatorii al căror nume nu îl vom menționa în acest articol din motive de securitate.

Vă prezint soiurile câștigătoare la Encuentro de Culturas 2019

Categoria Indoor

Locul I – GreenLabs: Blueberry

Locul II – MadScientist: Ninja Fruit


Locul III – MadScientist: Strawberry Diesel

Categoria Outdoor

Locul I – Two Mountaineers: Sticky Forest


Locul II – Fabián Quiróz: Northern Lights

Locul III – Fabián Quiróz: Blue Dream

Categoria Extracte

MadScientist: Lemon Butter Live Rosin


Sursa: Medical Cannabis News

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOTUL DESPRE CANABIS

Intrând pe siteul www.comunitateaprocanabis.info certificați faptul că ați împlinit vârsta de 18 ani. Acest website oferă informații despre canabis.

Comunitatea Pro Canabis 2008-2019