1 iunie 2020

Terpenii canabisului și efectele lor

Please support my work by sharing:

Elementele organice sunt esențiale deoarece se referă la mirosul și aroma florii de canabis. Terpenii canabisului sunt responsabili atunci când vine vorba de aroma plantei. Utilizatorii canabisului obișnuiesc să-și aleagă soiul în funcție de miros, gust, efect și aromă.

Terpenii canabisului sunt cunoscuți sub numele de terpenoide și sunt considerați metaboliți aromatici. Aceștia se găsesc în uleiurile fiecărei plante; nu doar în planta de canabis. Există peste douăzeci de mii de terpeni care există și aproximativ o sută dintre ei sunt produși de către planta de canabis. Producerea terpenilor de canabis a devenit cunoscută în timp, și, de asemenea, acționează ca un compus de apărare. Plantele feminine de canabis produc glande cunoscute ca tricomi glandari. Aceste glande au creșteri proeminente de fire de păr mici pe frunze și flori. Tricomii au elemente critice care includ CBD și THC.

Manipularea delicată

Atunci când plantele de canabis sunt manipulate delicat și tricomii rămân intacți pe parcursul fazei de procesare și de colectare, veți ajunge să aveți un canabis uimitor, cu culori, arome și mirosuri distincte și puternice. Terpenii canabisului ghidează natural consumatorii pentru a descoperi tipul de tulpini pe care sistemul nostru endocannabinoid este cel mai probabil să beneficieze și să se bucure. Producția de terpeni de canabis constă în factori de conducere precum umiditatea, temperatura și intensitatea luminii. Acești factori sunt produși ca reacție la stres. Din acest motiv, accentul se pune pe normalizarea condițiilor de creștere pentru tulpinile medicale de canabis.

Versiunea naturală

Terpenii de canabis se consideră a fi versiunea naturală a terpenoidelor plantei. Acestea trec printr-o transformare în timpul procesului de întărire și uscare. În timpul procesului de uscare, condițiile de creștere vor schimba de obicei modul în care moleculele sunt transformate. Terpenoidii sunt utilizați în mod constant în afara uzinei de canabis pentru calitățile lor parfumate. Acesta este modul în care sunt create uleiurile esențiale, parfumurile și mirodeniile. Studiile suplimentare indică faptul că terpenoizii joacă un rol major în efectele medicale ale canabinoizilor.

Solicitarea întrebărilor importante

Când vă gândiți care dintre tulpinile de canabis vi s-ar potrivi, este foarte important să restrângeți opțiunile, cum ar fi:

  • Cum doriți să vă simțiți după consumarea tulpinilor?
  • Doriți să vă bucurați de efectul psihoactiv sau de efectul de calmare și vindecare?
  • Ce fel de arome vă plac?

Cu răspunsurile pe care le aveți în urma acestor întrebări, veți putea decide tipul de tulpini pe care vreți să le folosiți și pe care corpul vostru tinde să răspundă mai mult. În același mod în care un cunoscător al vinului ar folosi coacăze negre într-un anumit vin Merlot, este același mod în cazul terpenilor pentru un cultivator și consumator de canabis.

Rezumat final

Înainte de efectuarea unor cercetări inovatoare privind canabisul și terpenii, mulți indivizi se bazau pe efectele și trăsăturile obișnuite de Sativa și Indica. Odată cu efectuarea unor cercetări mai recente, acestea arată că terpenii de canabis influențează în mod semnificativ mirosul și aroma mugurilor; în plus față de amplificarea, scăderea sau modificarea duratei și intensității efectelor diferitelor tulpini. Experții consideră că trebuie efectuate mai multe cercetări pentru a afla mai multe despre beneficiile terapeutice ale terpenilor de canabis. Dar între timp, ajută la contracararea pierderii de memorie, la îmbunătățirea sănătății plămânilor, la relaxarea musculară, la stimularea stării de spirit și la sistemul imunitar, la ameliorarea stresului și la creșterea apetitului; astea fiind doar câteva dintre beneficiile consumului de canabis.


Please support my work by sharing: