31 mai 2020

Thailanda intenționează să găzduiască anul viitor primul Festival Mondial Ganja

Please support my work by sharing:

Thailanda intenționează să găzduiască primul ‚World Ganja Festival’ la începutul anului viitor, într-o încercare de a promova țara ca dezvoltator, stimulând totodată creșterea economică a țării.

The Association of Researchers (Asociația Cercetătorilor) din Thailanda a semnat un acord cu agențiile conexe pentru a organiza primul festival de acest gen între 29 ianuarie și 2 februarie anul viitor. Festivalul se va desfășura pe un teren de 16 hectare în apropierea Nong Yat Reservoir din provincia de nord-est a Nakhon Phanom.

Foto: Thai Gov’t Public Relations Department

„Thailanda este gazda și noi decidem cine va fi invitat. Președintele asociației a declarat că vor fi invitați chinezi, japonezi și americani, care s-au opus cândva ideii. Vom invita diferite țări să facă schimb de idei și opinii academice, astfel încât vom putea vedea cum canabisul medical va beneficia de comunitatea globală ”, a declarat reporterilor Gen. Charan Kullawanit, consilier al festivalului, după o conferință de presă.

Festivalul va fi împărțit în trei zone pentru seminarii academice, inovație tehnologică și negocieri comerciale. Evenimentul va avea, de asemenea, o competiție de design de produse și muzică live, ale cărei detalii nu au fost încă dezvăluite.

Ascultă interviul celor de la coconuts.co cu Wirot, care răspunde la multe întrebări despre starea de acțiune a legalizării.

Cu toate acestea, la sfârșitul lunii trecute, Thailanda a plantat 12.000 de puieți de canabis la Universitatea Maejo din Chiang Mai, devenind prima națiune din sud-estul Asiei care a cultivat canabis de calitate industrială. Alte două tone de plante trebuie să fie gata până în februarie.

Sursa: coconuts.co

Please support my work by sharing: