2 iunie 2020

THC-O, canabinoidul secret care e mai puternic decât THC-ul cu 300%

Please support my work by sharing:

În anii 1950, militarii Statelor Unite au realizat un experiment în încercarea de a înțelege modul în care ar putea să-și distrugă mai bine dușmanii. Folosind câinii ca subiecți de test, s-a observat un nivel crescut de comportament docil la câini după administrarea de acetat THC-O.

Efecte

Fiind de 3 ori mai puternic decât THC-ul, nu este surprinzător faptul că acetatul THC-O vă poate oferi o stare de high foarte intensă, cu efecte psihedelice și spirituale majore. Utilizatorii ar trebui să stea undeva confortabil. Efectul apare de obicei mai târziu în comparație cu THC-ul, adică undeva la peste 30 de minute. Motivul întârzierii se datorează faptului că este nevoie de timp pentru ca organismul să metabolizeze enzimele din acetatul de THC-O. La fel ca și la canabisul ingerat, este nevoie de timp până canabinoizii acționează asupra corpului, deci, stați calm și nu exagerați cu consumul.

Cum se fabrica?

O plantă care să conțină acetat THC-O nu poate fi pur și simplu crescută în spatele curții. Pentru a face această tulpină, e nevoie de un chimist calificat și experimentat și un laborator.

Crearea acetatului THC-O este similar cu procesul de tranformare a morfinei în heroină.

Două substanțe chimice periculoase, anhidrida acetică și acidul sulfuric, se utilizează în mod normal pentru a transforma THCa-ul în acetat de THC-O. Acesta este un proces extrem de periculos, deoarece aceste substanțe chimice sunt foarte corozive și, de asemenea, inflamabile.

Numai un chimist experimentat și cu echipamentul adecvat ar avea probabil abilitatea de a crea în mod constant acetat THC-O de înaltă calitate în mod consecvent.

Va fi acetatul THC-O disponibil pe piața de extindere a canabisului?

Datorită nivelului ridicat de potență, acetatul THC-O este în prezent interzis în întreaga lume. Se crede că are potențial foarte mare pe plan medicinal însă nu există încă studii clinice care să confirme acest lucru. Deși potența este extrem de mare, unii consumatori de agrement spun că ar încerca-o.

Nu este totuși prea puternic?

Din fericire, de mult timp s-a dovedit faptul că supradozajul pe canabis este imposibil, indiferent de cantitatea consumată. Dacă se exagerează cu THC-O, în cel mai rău caz se ajunge la o paralizie temporară.

În prezent, această tulpină nu poate fi găsită pe rafturile dispensarelor. Dar, cu progresele care se fac în industria canabisului, este foarte probabil ca acest acetat THC-O să apară într-o zi în dispensare. 

Sursa: weedshome.com

Please support my work by sharing: