THC-ul ucide doar celulele canceroase pe când Chimioterapia omoară și celulele sănătoase

958 Views

Există o mulțime de cercetări noi și vechi cu privire la tratarea cancerului cu canabis. Și, poate la fel de semnificativă, comunitatea medicală este acum dispusă să asculte pacienții cu cancer care descriu cât de bine canabisul le tratează simptomele.

Din ce în ce mai multe studii sprijină aceste rapoarte ale pacienților pentru a demonstra că CBD-ul și THC-ul (printre alte canabinoide) sunt esențiale în lupta împotriva cancerului. THC ajută sistemul imunitar să găsească celule canceroase și încurajează apoptoza, în timp ce CBD ajută la încetinirea sau chiar prevenirea metastazelor.

Cercetările au confirmat că THC-ul ucide celulele canceroase fără a afecta celulele sănătoase.

După eliberarea datelor preliminare, precum studiul din Virginia, publicat în 1975, guvernul american a închis finanțarea pentru cercetarea în domeniul canabisului timp de douăzeci de ani. În anii 1990, Programul National de Toxicologie din SUA a redescoperit impactul pozitiv al canabisului asupra cancerului.

Din păcate, oportunitățile de finanțare pentru cercetarea în domeniul canabisului rămân limitate.

Există multe motive sugerate pentru acest lucru, însă majoritatea persoanelor care au în putere să finanțeze și să susțină aceste proiecte, se concentrează pe alte produse chimice. Ideea este că și dacă se va obține această permisiune, poate dura și ani de zile până aceste studii să fie complete.

Cum funcționează aceste canabinoide?

Odată ajuns în corp, aceste canabinoide sunt preluate de sistemul endocanabinoid și purtate la receptorii CB1 / CB2. Acești receptori declasnșează fitocanabinoidele din canabis. Receptorii CB1 se găsesc în sistemul nervos, inclusiv în creier; Receptorii CB2 se găsesc în organele corpului și ca parte a sistemului imunitar.

Mai pe înțelesul tuturor, THC-ul omoară tot ce e canceros iar CBD-ul protejează celulele sănătoase și chiar poate preveni metastaza. Din această cauză aceste două substanțe trebuie să lucreze împreună.

Despre chimioterapie se știe că omoară celulele canceroase dar ce nu se spune este faptul că odată cu celulele canceroase, omoară practic tot, inclusiv celulele sănătoase. Să nu mai vorbim despre reacțiile adverse ale chimioterapiei…

În filmulețul de mai jos puteți vedea cum THC-ul omoară celulele canceroase, fără a afecta celulele sănătoase (20 de ore în 30 de secunde)

Nu le știm pe toate însă știm un lucru sigur, dovedit științific, cum că THC-ul este un ucigaș nemilos al celulelor canceroase.

Sursa: RxLeaf.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOTUL DESPRE CANABIS

Intrând pe siteul www.comunitateaprocanabis.info certificați faptul că ați împlinit vârsta de 18 ani. Acest website oferă informații despre canabis.

Comunitatea Pro Canabis 2008-2019