2 iunie 2020

Un băiețel cu Autism, vorbește pentru prima dată după doar 2 zile de tratament cu ulei de canabis

Please support my work by sharing:

La vârsta de 10 luni, Kalel Santiago din Puerto Rico a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer numită Neuroblastom. Kalel a suferit chinurile chimioterapiei, tratamente cu radiații și chirurgie timp de doi ani. Apoi a fost diagnosticat cu ceva permanent: autismul sever care îl împiedica să vorbească.

“În timp ce se afla în spital, am observat că nu a vorbit deloc și a avut un comportament care nu era potrivit, cum ar fi unele gesturi cu mâinile și mersul pe vârful picioarelor“, a declarat tatăl său, Abiel Gomez Santiago.

El și soția lui, Gladys – au făcut un curs de formare în educare pentru autism. Au încercat diverse școli și terapii și, în cele din urmă, au găsit o școală unică de terapie.

După lungi tratamente convenționale și ineficiente, familia Santiago a aflat de un potențial tratament pe bază de ulei de canabis. Fiind la un preț pe care nu și-l permitea, familia Santiago a apelat la o strângere de fonduri și în acest fel a reușit să-și procure o sticlă mare de ulei de canabis.

Foto: thetruthrevolution.net

Kalel a început tratamentul cu ulei de canabis pe cale orală, administrându-i uleiul de două ori pe zi.

În doar două zile de la începerea tratamentului cu ulei de canabis, Kalel a început să rostească vocalele A-E-I-O-U. Profesorul copilului l-a înregistrat și a trimis filmarea părinților. “Nu vă puteți imagina emoția pe care am avut-o, auzind pentru prima dată vocea lui Kalel”, a spus Abiel. “Singurul tratament care-l urmează este uleiul de canabis”.

Curând după aceea, a început să folosească și consoane. “Mi-a spus “amo mama”,(te iubesc mama), spune Abiel. “Nu știu cum să le mulțumesc oamenilor care au făcut posibil acest tratamentul cu canabis”.

Pentru mai multe detalii despre beneficiile uleiului de canabis atunci când vine vorba de autism, vă rugăm să vizionați videoclipul de mai jos (lb. engleză):

Sursa:  Creative Commons license with attribution to the author and theAntiMedia.org

Please support my work by sharing: