2 iunie 2020

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.comunitateaprocanabis.info (CPC)

INTRODUCERE
Prezentele Condiții Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.comunitateaprocanabis.info de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare. Reamintim că acest site oferă informații despre planta de canabis pe plan medical și recreațional, extragerea anumitor extracte din planta de canabis, metode de cultivare, articole scrise sau preluate care au ca țintă planta de canabis.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI
www.comunitateaprocanabis.info, nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicaţiilor software.

Toate informaţiile, produsele sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea
www.comunitateaprocanabis.info, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de www.comunitateaprocanabis.info . Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmare din partea www.comunitateaprocanabis.info

Accesul și utilizarea paginii www.comunitateaprocanabis.info sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe www.comunitateaprocanabis.info sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii www.comunitateaprocanabis.info pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul www.comunitateaprocanabis.info  nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților Comunității Pro Canabis.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor CPC. CPC nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, CPC nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la informații, campanii și promoții de marketing, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.comunitateaprocanabis.info nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea CPC în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web www.comunitateaprocanabis.info , a informațiilor și a altor materiale prezentate de CPC nu reprezintă o consultație.

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte despre planta de canabis în scopuri medicale și recreaționale. Toate aceste informații sunt doar în scop educațional, istoric sau cu valoare de suvenir.

INFORMAŢII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicaţiilor disponibile pe site.

Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile CPC, dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de CPC utile în legătură cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

CPC nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor CPC pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.